Knap activiteitenspiraal Alphonse - Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO128

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Een feest om naar te kijken, grijpen en bewonderen. Deze activiteitenspiraal heeft de vorm van Alphonse de muzikale kater.

De verschillende stijlvolle kleurtjes, materialen en texturen trekken met een de aandacht van kleine baby's en de 3 extra hangspeeltjes maken de speelpret compleet!

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666079

CollectieLes Moustaches
TypeWagenspanners
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte activiteitenspiraal Alphonese komt uit de Les Moustaches collectie van Moulin Roty en is een lekker veelzijdig babyspeeltje dat je zowel thuis aan je park als onderweg aan je baby's autostoel, buggy of draagwieg kan vastmaken.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester , elastaan, plastic

Afmetingen: 25 x 42 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories