Leuke sneeuwbol - Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO129

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Lieftallige sneeuwbol uit de Les Moustaches lijn van Moulin Roty. Super schattig en leuk om het kamertje van je kapoen aan te kleden met leuke spulletjes.

Laat jij het sneeuwen?

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666240

CollectieLes Moustaches
TypeSneeuwbollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattige sneeuwbol Les Moustaches van het Franse merk Moulin Roty schudt ermee en het gaat gezellige sneeuwen. Super schattig stukje deco voor in de kinderkamer.

Afmetingen: 9 x 8 cm hoog
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ria V.
  •  de 30/11/2020
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories