Ring natuurrubber Fernand - Les Moustaches

Bijtring in 100% natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO353

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Fernand de kat helpt het tandvlees van jouw baby ontlasten. Het bijtspeeltje is volledig gemaakt van natuurlijk rubber waardoor het veilig is om op te kauwen.

Dit schattig speeltje wordt vast en zeker de favoriet van jouw kindje.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666371

CollectieLes Moustaches
TypeBijtspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Grijze bijtring Fernand uit de Les Moustaches-collectie van Moulin Roty. Gemaakt uit natuurlijk rubber. Je kan jouw kindje er veilig mee laten spelen.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 7,5 x 11 cm
Materialen: 100% natuurlijk rubber

_

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories