Zachte speelkubussen - Muis Merle & Draak Duri

Staat: Nieuw product

Haba

HAB380

Actie verzekerd! Met de leuke speelkubussen Draak Duri & Muis Merle kan men immers veel meer doen dan alleen maar stapelen.

De felle kleuren, verschillende oppervlakken en speeleffecten stimuleren de zintuigen van de baby. Met de oranje kubus kan hij zijn fijne motoriek oefenen, de rode knispert intrigerend, bij de blauwe kan hij zichzelf ontdekken in de spiegelfolie en de groene kubus trekt de aandacht door zijn vrolijke geratel.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303878

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Set van zachte en kleurrijke speelkubussen Muis Merle & Draak Duri van Haba

  • met spannende optische en akoestische effecten om te ontdekken
  • stimuleert de tastzin: verschillende materialen om aan te voelen
  • bevordert de fijne motoriek


Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester
Wasinstructies: 30 °C mild, bleken niet toegestaan, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
815160.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.