Zachte speelkubussen - Muis Merle & Draak Duri

Staat: Nieuw product

Haba

HAB380

Do you love dragons? (36)

Actie verzekerd! Met de leuke speelkubussen Draak Duri & Muis Merle kan men immers veel meer doen dan alleen maar stapelen.

De felle kleuren, verschillende oppervlakken en speeleffecten stimuleren de zintuigen van de baby. Met de oranje kubus kan hij zijn fijne motoriek oefenen, de rode knispert intrigerend, bij de blauwe kan hij zichzelf ontdekken in de spiegelfolie en de groene kubus trekt de aandacht door zijn vrolijke geratel.

22,99 €

18,39 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303878

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Set van zachte en kleurrijke speelkubussen Muis Merle & Draak Duri van Haba

  • met spannende optische en akoestische effecten om te ontdekken
  • stimuleert de tastzin: verschillende materialen om aan te voelen
  • bevordert de fijne motoriek


Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester
Wasinstructies: 30 °C mild, bleken niet toegestaan, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
815160.16
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/11/2021
Lekker zacht en kleurrijk uitstekend dus voor kleine mensjes.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Do you love dragons?
Inspiratie en stories