Activiteitenpaneel - Radio

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL181

Hallo radio! Luister jij mee?

Dit houten paneel in de vorm van een radio is rijk aan activiteiten en materialen om de natuurlijke ontdekkingsdrang van kleine kinderen nog meer te stimuleren. Bedien de knoppen en de toetsen en luister naar radio Anaïs .

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83181

TypeBabyspeelgoed
KleurRood
Leeftijdvanaf 9 maanden
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensAnaïs de flamingo

Houten activiteitenpaneel Radio van Lilliputiens is een fijn stuk babyspeelgoed dat je makkelijk aan je babybox kan vastmaken met de velcro linten, maar ook los mee kan spelen. Leuk voor de fijne motoriek met alle knopjes en kralen om mee te schuiven.

Leeftijd: vanaf 9 maanden
Materiaal: hout en metaal, velcro sluiting

_

Lilliputiens maakt knap en verrassend speelgoed dat de ontwikkeling van de allerkleinsten ondersteunt en vol belevenissen en leuke speel- en leermogelijkheden zitten. Groeien en plezier beleven gaan voor Lilliputiens altijd hand in hand. Dat is de reden waarom Anaïs, Pablo, Jack en al hun vriendjes in hedendaagse kleuren gestoken werden die inspelen op de ontwikkeling van jonge kinderen. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die jouw mini(s) helpen om de wereld te verkennen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.