Veelzijdig activiteitenspel - BabyTabli

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ428

Met dit houten activiteitenspel kan je baby zich uuuren aan de gang houden.

Genoeg gehad van het draaddoolhof? Dan heb je nog 3 andere toffe spelletjes om je fijne motoriek te oefenen en lekker erop los te spelen. Kleine kapoenen weten meteen wat ze met dit fijn houten speelgoed moeten doen!

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06120

CollectieEarly years
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Het veelzijdige activiteitenspel BabyTabli is een houten speeltje van DJECO met een fraai en modern design. Hiermee kan je kleine speelvogel zich lekker bezig houden, op elk moment van de dag.

Inhoud: draaddoolhof, schuif, rad en schroef.
Leeftijd: 12 maanden
Afmetingen: 20 x 15 x 15 cm afmetingen verpakking: 21 x 16 x 16 cm
Materiaal: hout en metaal

Ontworpen door Magali Attiogbé.

Djeco's houten speelgoed is tijdloos. Houten speelgoed zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Hout is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur aanneemt zodat het lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. 

Je kindje moet houten speelgoed zelf duwen, trekken, draaien, ... wat tot een actieve geest leidt. Het bevordert ook het samenspelen van ouders en kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!