Mooi zacht schommelpaard Franzi

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ11646

De wereld bekijken van op de rug van een schommeldier heeft nog altijd een magisch effect op kinderen. Daarom ontwierp Steiff deze fantastische...

549,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De wereld bekijken van op de rug van een schommeldier heeft nog altijd een magisch effect op kinderen. Daarom ontwierp Steiff deze fantastische versie van het klassieke schommelpaard. Deze prachtige pony is gemaakt van kwalitatief geweven bont op een stevig beukehouten frame, met binnenin stevig roestvrij staal dat tot 150 kg kan dragen. Met een zacht zadeltje en 2 handvaten zodat zelfs de kleinste enthousiasteling veilig op en af kan klimmen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
07001
  • Door Ann-Sophie D.
  •  de 04/08/2019
Heel mooi net zoals op de foto online en kwaliteitsvol
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.