Activiteitenknuffel Panter Zimba - Dans la jungle

Grote panterknuffel met rammelaar, ring en belletje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO398

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Deze leuke panterknuffel heeft alles in huis om je baby te entertainen: een rammelaar, belletje en bijtring. Ideaal om de fijne motoriek van jouw kindje te stimuleren.

Ontdek ook de andere speeltjes uit de Dans la Jungle-collectie van Moulin Roty.

44,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668022

CollectieDans la jungle
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Panter activiteitenknuffel van Moulin Roty met een baby in de buidel en een kleine kameleon op de arm. De combinatie van texturen en accessoires laten je baby spelen en ontdekken.

Deze knuffel komt uit de Dans la Jungle-collectie. Deze collectie draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 39 cm
Materiaal: katoen, polyester & kunststof
Wasadvies: oppervlakte reinigen met een vochtige doek - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Laure S.
  •  de 21/04/2023
Zeer mooie en zachte knuffel! Onze dochter was er meteen verliefd op! Ook super leuk met de belletjes en andere ‘activiteiten’
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories