Trekspeelgoed schildpad op wielen - Dans la Jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO180

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Trekspeelgoed is ideaal voor je peuter die net begint te lopen en zorgt ervoor dat wandelen en de eerste stapjes nooit alleen hoeven te gebeuren.

Je kan dit schildpadje makkelijk aan het touwtje mee trekken en de prachtige wielen gaan draaien maar ook zijn schild met vlinder draait in het rond. Dit maakt het éxtra fascinerend!

24,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668360

CollectieDans la jungle
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

Schildpad op wielen van Moulin Roty is een wondermooi houten trekspeeltje met een draaiend schild dat je kind intrigeert en aanzet om het houten beestje achter zich aan te trekken.

Afmetingen: 14 x 8,5 x 11,5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 10 maanden

_

Les Jouets is kleurrijk en tijdloos speelgoed in metaal of hout, dat de verbeelding en fantasie van je kind aanspreekt en aanzet tot heerlijk spel.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories