Siliconen speelset 6 Rainbow - Diversity

Geweldige regenboog uit resistent en kleurrijk siliconen

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB507

Rainbowlove (44)

We zien misschien alleen een regenboog, maar kinderen vinden eindeloze mogelijkheden om te spelen en te leren!

Deze regenboog is een eerbetoon aan het rijke palet van huiskleuren en gemaakt uit 100% veilige siliconen materiaal zodat je kleintje het al vanaf zeer jonge leeftijd gebruiken en het meegroeit met hun behoeften, van bijtring tot bakvorm. 

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01057D

STOP/FINISTOP

Siliconen speelset 6 Rainbow Diversity van Dëna is open-end Waldorf speelgoed in 6 huidskleuren dat bijdraagt aan de vroege motoriek van baby’s en de ontwikkeling van hun verbeelding en creativiteit maar tegelijk ook diversiteit bespreekbaar maakt. Kinderen zijn meteen aangetrokken tot het speelgoed en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten want er zijn geen regels. Eindeloos speelplezier verzekerd!

De gebruiksmogelijkheden zijn afhankelijk van de plaats, context en individuele behoeften van ieder kind en blijven voor altijd boeien. Zo is het een bijtspeelgoed, constructiespeelgoed, decoratie maar kan het ook helpen de kleuren te leren benoemen en mag het gewoon mee in bad.

Naast een interessante en kleurrijke speelset staat deze hippe regenboog ook erg leuk als decoratie in de kamer van je schattebout.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij
Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 13 x 8 x 5,5 cm
Gewicht: 267 gram
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

_

DËNA Diversity staat voor diversiteit en spelenderwijs kennis te maken aan empathie en gelijkheid. Het gaat verder dan spelen, het wordt een hulpmiddel voor sociale verandering, bevordert de dialoog met kinderen en daagt culturele vooroordelen uit. Let’s celebrate diversity!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.27
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories