Siliconen speelset Sun - Pastel

Flexibel siliconen speelgoed uit 4 delen

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB259

Rainbowlove (44)

Laat de zon elke dag schijnen in je babykamer, kinderkamer of speelhoek met deze fijne speelset van Dëna. De verschillende delen passen in elkaar maar kan je ook stappelen of worden onderdeel van een fanastierijk spel.

Leuk als decoratie maar ook fijn om mee in bad te spelen. Het zachte materiaal is 100% veilig en kidsproof!

19,95 €

13,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01049P

Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Mooie siliconen speelset Sun Pastel van Dëna is leuk om mee te spelen vanaf een jonge leeftijd en blijft leuk als decoratie in de kinderkamer. Ook verkrijgbaar in neon.

Afmetingen verpakking: 19,2 x 11,8 x 4 cm
Materiaal: 100% siliconen op basis van platina - BPA-, PVC-, latex- en ftalaatvrij - getest en gecertificeerd volgens de Europese normen EN-71, volgens de eisen van de Europese regelgeving voor materialen die in contact komen met voedsel.
Onderhoud: vaatwasserbestendig
_

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories