Siliconen speelset 12 Rainbow - Diversity

Een eerbetoon aan de schoonheid van alle huidtinten

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB509

Rainbowlove (43)

Op zoek naar duurzaam speelgoed dat meegroeit en evolueert met je baby? Dan ben je bij Dëna aan het juiste adres. Ze zijn erin geslaagd om de prachtige Waldorf Rainbow opnieuw uit te vinden.

Deze speelboog is een eerbetoon aan alle tinten huidskleur en maakt diversiteit vanaf het eerste levensjaar bespreekbaar.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01058D

STOP/FINISTOP

Siliconen speelset 12 Rainbow Diversity van Dëna is open-end Waldorf speelgoed in een palet van 12 huidskleuren dat bijdraagt aan de vroege motoriek van baby’s en de ontwikkeling van hun verbeelding en creativiteit maar tegelijk ook diversiteit bespreekbaar maakt. Kinderen zijn meteen aangetrokken tot het speelgoed en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten want er zijn geen regels. Wij zien misschien alleen een regenboog, maar kinderen vinden eindeloze mogelijkheden om te spelen en te leren! Eindeloos speelplezier verzekerd!

De gebruiksmogelijkheden zijn afhankelijk van de plaats, context en individuele behoeften van ieder kind en blijven voor altijd boeien. Zo is het een bijtspeelgoed, constructiespeelgoed, decoratie maar kan het ook helpen de kleuren te leren benoemen en mag het gewoon mee in bad.

Naast een interessante en kleurrijke speelset staat deze hippe regenboog ook erg leuk als decoratie in de kamer van je schattebout.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij
Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 19,2 x 11,2 x 5,5 cm
Gewicht: 742 gram
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

_

DËNA Diversity staat voor diversiteit en spelenderwijs kennis te maken aan empathie en gelijkheid. Het gaat verder dan spelen, het wordt een hulpmiddel voor sociale verandering, bevordert de dialoog met kinderen en daagt culturele vooroordelen uit. Let’s celebrate diversity!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.71
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories