Bouwsteensysteem Clever-Up! 2.0

Staat: Nieuw product

Haba

HAB985

Open-ended play met De Kleine Zebra (68)

Maak de zotste constructies zoals echte bouwingenieurs. Met de kubussen, panelen en plankjes kan je bruggen, hellingen of verdiepingen creëren.

Deze bouwstenen zijn ideaal voor de eerste bouwwerken van jouw kind.

64,99 €

55,24 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306249

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed

Bouwset Clever-Up 2.0 van Haba voor de beginnende bouwers. De set bestaat uit 66 onderdelen die je op verschillende manieren in elkaar kan steken. Het motiveert kinderen tot ruimtelijk, logisch en abstract denken.

Leeftijd: 1 tot 8 jaar
Materialen: beuk & triplexplaat
Inhoud: 66 onderdelen  (24 kubussen, 16 panelen, 18 lijsten, 8 rechthoeken), 1 begeleidend boekje, 1 katoenen zak

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories