Zwarte design kinderstoel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT175

Helemaal weg van Plan Toys? Dat snappen we want dit duurzaam merk Plan maakt al zijn producten op duurzame wijze en hergebruikt hout van de rubberboom.

Nu is er ook deze prachtige houten kinderstoel voor de allerkleinsten om makkelijk mee aan tafel te schuiven.

149,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8706

SamenstellingenHout
CollectiePlan Home
TypeHoge kinderstoelen
Leeftijdvanaf 6 maanden

Hoge houten kinderstoel met gareeltje van Plan Toys, een stijlvol design dat van elke maaltijd een feest maakt. Deze eco kinderstoel heeft een zwarte rugsteun uit planwood en een zitting in massief rubberhout. Je kan je kleintje vastzetten met de gordeltjes die aanpasbaar zijn en er zijn 2 voetsteuntjes. Kleintjes van 6 tot 18 maanden gebruiken de hoogste steun, als je kindjes groeit kan je de basis draaien zodat langere beentjes alle ruimte en comfort krijgen. Ideaal om mee aan tafel te eten tot je kindjes op een gewone stoel kunnen zitten. De stoel heeft geen bord zodat je hem makkelijk onder de tafel kan schuiven. Een echte hit voor iedereen die houdt van het duurzaam Plan Toys speelgoed en design met een Scandinavische look. De stoel is niet opplooibaar.

Afmetingen: 60 x 60 x 83 cm - maximum gewicht 70 kg

Leeftijd: geschikt vanaf je kindje kan zitten - ongeveer 6 maanden

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

De producten van PlanToys zijn allemaal gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4364607.33
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.