Opbergzak & speelmat Roadmap - Paris Map

Stratenplan aan de ene zijde, bijpassende print aan de andere

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO054

Bonjour, greetings from Paris! Neem je speelgoed mee op reis door Frankrijk en loop met ze door de straten van Parijs met dit dubbelzijdige speelkleed.

Maak opruimen weer leuk met dit rond speeltapijt/opbergzak met wondermooi stratenplan boordevol Parijse flair. Een fijne motivator om eindeloos te spelen en creatief uit de hoek te komen, elk dag opnieuw.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301411

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

De Play & Go Roadmap tassen zijn erg populair en stellen kinderen in staat om kleine steden te creëren, wat denkbeeldig spel en eindeloos plezier stimuleert.

Je kunt al je speelgoed in de opbergtas opbergen en als je klaar bent om te spelen, hoef je alleen maar de tas te openen en alles wat je nodig hebt voor je Franse stad ligt letterlijk aan je voeten.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen. Er is er eentje voor elke interieur.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - Parijse iconen en woorden aan de buitenkant, een wondermooi stratenplan aan de binnenkant
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!