Muurdeco - Rocket

Stoere mobiel in de vorm van een ruimteraket

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR098

Alles voor een astronauten feestje (10)

Lift off in 5, 4, 3, 2, 1, ...

Deze prachtige muurdeco Rocket is opnieuw een unieke creatie van Meri Meri en perfect om je ruimtefeestje nog cooler te maken. Maar hij misstaat ook zeker niet in een stoere kinderkamer.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173422

CollectieTo the moon
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Ga voor een buitenaards feestje met deze mooie muurversiering in de vorm van een ruimteraket van Meri Meri. De raket is hangemaakt uit ijzerdraad, gebogen in vorm en afgewerkt met zilveren wol. Er hangt een feestelijke kwast aan die het vuur uit de motoren imiteert en de pompoms zijn de raampjes van het ruimteraket. Komt in een mooi katoenen tasje om hem op te bergen, maar je kan hem na het feestje ook op de kamer van je schat hangen.

Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen: 22 x 57 cm

Dit is een decoratief item, geen speelgoed.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.530.330.070.12
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories