Slinger ontwerp en kleur kit

Creatief knutselpakketje om je eigen feestelijke slinger te maken

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA006

Ook het huis van prinsessen en elfjes moet versiert worden. maak er een leuke activiteit van en versier samen een slinger met deze Slinger ontwerp en kleur kit van Souza!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104317

TypeKnutselsets

Voor creatieve prinsessen: een feestelijke slinger ontwerp en kleur set van Souza for Kids!

Inhoud: 11 vlaggetjes, glitter stickers en lint. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.040.20.13
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.