Feestelijke slinger Party like an animal - Safari Animals

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR430

Meri Meri Safari Animals (11)

Wie is er klaar om te feesten als de beesten? Deze prachtige slinger van Meri Meri is écht super leuk! Dus wil je graag dat de sfeer juist zit op je volgende feestje dan is dit zeker een musthave.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202834

CollectieSafari Animals
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Deze Safari Animals slinger is een leuke combinatie tussen een leuke boodschap in goudfolie ' Party like an animal', 12 feestbeesten en 8 tassels. Echt wondermooi design, toffe kleuren en fijne materialen. De slinger bestaat uit 2 delen die je boven of naast elkaar kan hangen. Deze versiering komt in een handige doos om hem in op te bergen voor een volgend feestje. 

17 letters, 8 tassels en 12 feestbeesten, vastgemaakt aan 2 stukken draad van 3,8 meter
Afmeting doos: 31,1 x 19,7 x 5,7 cm

_

Safari Animals is een heerlijk feesthema van Meri Meri dat zowel jongens als meisjes kan bekoren inclusief een hele reeks feestbeesten, zachte kleuren en feestitems die mooi samen passen.Iideaal voor jouw beestig verjaardagsfeestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Safari Animals
Inspiratie en stories