Pink Blossom Slinger

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR561

Alles voor een paas feestje (50)

Voeg een vleugje fleurige schoonheid toe aan elke speciale gelegenheid met deze prachtige bloemenslinger. De ivoor, roze, perzik en witte crêpe papieren bloemen en gouden bladeren transformeren elke ruimte in een elegante feestlocatie.

Dé perfecte decoratie voor elk speciale gelegenheid te vieren - een verjaardag, huwelijk, jubileum of verloving.

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211726

CollectieSpring & Easter
TypeSlingers

Prachtige Blossom slinger van Meri Meri is een pareltje en ideaal om je huis te versieren voor elk soort feestje: een lentefeest in bloementhema, een baby borrel, verjaardagsfeestje of ...

Deze prachtige slinger heeft 24 papieren bloemen in mooie tinten roze, perzik, ivoor en wit. Daarnaast is de feestdecoratie afgewerkt met prachtige gouden bladeren voor een schitterende en stijlvolle toets.

Afmetingen: 335 cm

Materiaal: crêpe papier, details in goudfolie, katoenen touw, ook de verpakking is gemaakt uit gerecycleerd papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories