Tesse mand - Nature - Seagrass

Schattige opberger voor aan de muur of op de kast

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV288

Ruim op in stijl met Bloomingville (51)

Schattig opbergmandje om boekjes, een knuffel of ander klein speelgoed in op te bergen of uit te stallen.

Zet de opberger op de kast in de kinderkamer of hang hem eenvoudig aan de muur voor een speels accent in jouw interieur.

37,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82056658

TypeOpbergmanden
KleurBruin

Tesse mand Nature Seagrass van BLOOMINGVILLE MINI met een schattige berensnoet is gemaakt uit natuurlijk materiaal en ideaal om bijvoorbeeld je favoriete boeken in op te bergen.

Materiaal: zeegras
Afmetingen: 15 x 33 x 26 cm

_

Bij Bloomingville mini ben je echt aan het juiste adres om van je kinderkamer een gezellige plek te maken waar het heerlijk vertoeven is in Scandinavische stijl. Speels, met oog voor detail, kwaliteit en mooie natuurlijke materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie Ruim op in stijl met Bloomingville
Inspiratie en stories