Adventskalender - Railway Train

Sfeervolle aftelkalender in koffertje met trein en spoorweg

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR926

Zalige kerst met Meri Meri (83)

Tuut tuut daar komt de kersttrein weer aan... ben jij klaar om mee de dagen tot kerst te tellen? Dan is deze adventskalender net wat je nodig hebt.

Een prachtig koffertje met binnenin 24 vakjes waar je elke dag een nieuw stukje van je kersttrein mag onthullen. Net zolang tot het tijd is om te genieten van een heerlijk kerstfeest. Spring je mee op deze trein?

55,00 €

46,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 223965

CollectieKerstmis
TypeAdventskalenders

Originele adventskalender Railway Train uit de kerstcollectie van MERI MERI is verzorgt tot in de kleinste puntjes en heeft een tijdloze, vintage uitstraling. Elke dag open je één van de genummerde koffers en onthul je houten treinen en accessoires om een kerstig spoorwegtafereel te maken.

Niet alleen leuk voor de aanloop naar feestdagen, je mini's kunnen er het hele jaar mee spelen en de stukken veilig opbergen in de prachtige treinkoffer wanneer ze niet worden gebruikt.

Afmetingen verpakking: 22,9 x 15,2 x 10,2 cm
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Materiaal: de aftelkalender wordt geleverd in een verpakt kartonnen minikoffertje met een treinontwerp met goudfolie details • de koffer heeft een leren handvat en een gepolijste messing sluiting • gemaakt van duurzaam FSC papier • bevat bedrukte houten stukjes in kartonnen bakjes
_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories