Wollen muurdecoratie - Flock - Woolable collection

Knappe deco met schaapjes uit natuurlijke materialen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA074

Schaapjes tellen voor het slapengaan wordt plots makkelijker dankzij deze knappe muurdeco voor de kinderkamer.

De perfecte combinatie met een Lorena Canals vloerkleed, kussen of mandje. De muurmobiel is handgemaakt van wol, met schaapjes en pompomslingers voor een leuke decoratieve touch.

59,00 €

47,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-HANG-FLOCK

TypeMuurdecoratie
KleurCrème

Wollen muurdecoratie Flock van LORENA CANALS is hangemaakt en ideaal voor het kamertjes van je mini aan te kleden. Je kan hem makkelijk en snel ophangen aan de muur. Zorgvuldig stuk voor stuk met de hand gemaakt op traditionele wijze. Elk stuk is uniek, vandaar dat er kleine variaties in kleur en vorm kunnen optreden. Alleen voor decoratieve doeleinden te gebruiken.

Afmetingen: 40 x 60 cm
Materiaal: 100% wol - vulling: 100% polyester - touw: 50% katoen 50% wol - buis uit kunststof bedekt met katoen en wollen garen, vrij van nare stoffen

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111