Zacht knuffel- en tutdoekje - Marius

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL167

Marius is een zacht knuffeldoekje/rustgevende knuffel voor comfort en vertier, met een vingerpop hoofdje om de knuffel tot leven te laten komen. Labels stimuleren de tastzin en fijne motoriek. Je kan er overdag makkelijk het tutje van je kapoen aan vastknopen en de zachte eenhoorn omtoveren tot een handig tutdoekje.

23,50 €

18,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83120

TypeKnuffeldoekjes
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesNeushoorn
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensMarius de neushoorn

Knuffel- en tutdoekje Marius van het Belgische Lilliputiens. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en beestjes. Lekker zacht en vertrouwd voor je baby om mee te spelen en te slapen. Er zit ook een handig naamlabel aan zodat je dit zacht vriendje nooit kwijt raakt.

Afmetingen: 26 x 18 cm

Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden

Samenstelling: 100% polyestervezels

Herkomst: ontworpen in België

_

LILLIPUTIENS, dat is bont, zacht en leuk speelgoed dat tot de verbeelding van elk kind spreekt. Het is een verhaal van een op en top Belgische passie en werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaard je gemaakt. De Lilliputiens-familie kreeg recent een fijne update en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.