Schattige mini-danser - Alice

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL174

Wanneer je aan de pootjes van Alice trekt, begint ze vrolijk te dansen.

Deze grappige rammelaar uit de collectie van Lilliputiens trekt elke baby zijn aandacht en zorg voor een grappig en verrassend gevoel voor kleine handjes. 

15,99 €

12,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83171

TypeRammelaars
KleurOranje
Leeftijdvanaf 6 maanden
Karakter LilliputiensAlice de vos

Mini-danser Alice de vos uit de collectie van Liliputiens is een heerlijk babyspeeltje dat je makkelijk kan vastmaken aan de babygym of box maar ook de autostoel. Het speeltje vibreert als je aan de kop trekt wat een grappig gevoel geeft en je kleintjes aandacht meteen trekt. Ook verkrijgbaar in de andere karakters van Lilliputiens.

Materiaal: polyester
Afmetingen: 9 x 21 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

Lilliputiens maakt knap en verrassend speelgoed dat de ontwikkeling van de allerkleinsten ondersteunt en vol belevenissen en leuke speel- en leermogelijkheden zitten. Groeien en plezier beleven gaan voor Lilliputiens altijd hand in hand. Dat is de reden waarom Anaïs, Pablo, Jack en al hun vriendjes in hedendaagse kleuren gestoken werden die inspelen op de ontwikkeling van jonge kinderen. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die jouw mini(s) helpen om de wereld te verkennen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.