Childhome - Parkbeschermer Jersey - Gold Dots - 35x340 cm

Staat: Nieuw product

Childhome

CH600

De Childhome parkomranding in jersey met gouden stippen biedt zachte bescherming voor je kindje in het park.
Het kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de spijlen van het park met lintjes. Deze parkomranding combineert functionaliteit met een trendy uitstraling, dankzij de gouden stippen op grijze achtergrond

95,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze Childhome parkomranding is ontworpen voor de veiligheid en het comfort van je baby. Gemaakt van katoen, met een lengte van 340 cm en breedte van 35 cm, past het gemakkelijk rond de meeste parken.

  • Materiaal: Gemaakt van zacht katoen voor comfort.
  • Design: Grijze achtergrond met trendy gouden stippen.
  • Afmetingen: 35x340 cm, geschikt voor standaard parken.
  • Installatie: Eenvoudig te bevestigen met lintjes aan de spijlen.
  • Onderhoud: Kan gereinigd worden volgens de instructies op het label.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.06
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.