Siliconen zonnebrilkoord - Golden/Rust/Lightblue

Praktisch accessoire zodat je bril niet valt en rond je nek blijft hangen

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH040

Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers) (40)

Bye bye vallende zonnebrillen. Dankzij dit silicoenen brilkoordje is je zonnebril - of die van je kleintje - extra beschermt tegen verlies en kan je hem rond je nek hangen.

Praktisch maar ook trendy want briltouwtjes zijn helemaal terug van weg geweest. Het accessoire is waterproof dus ideaal voor aan het zwembad of tijdens de zomer.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-SStrap-ACI

TypeZonnebril accessoires
KleurRood
Grech & co tintRust

Fancy zonnebrilkoord Golden/Rust/Lightblue uit de collectie van Grech & co heeft openingen aan beide uiteinden waarin je de benen van je bril kan induwen. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleurencombo's. Geschikt voor de kinderzonnebrillen en zonnebrillen voor volwassenen.

Prima match voor de Grech & co zonnebrillen, shop jouw favoriet bij De Kleine Zebra >

Afmetingen: het brilkoord is 42 cm lang
Materiaal: 100% siliconen, vrij van BPA en nare stoffen

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers)
Inspiratie en stories