Klaar voor de zomer met Grech & co

18.06.2021

Volgende week begint de zomer officieel (joepie!) en de zon is gelukkig eindelijk komen piepen. Tijd om je zomer must-haves boven te halen. Want de zon in leuk maar zonnebescherming is onmisbaar tijdens de zonnige dagen van het jaar. Met veel plezier stellen we jullie de nieuwe must-haves van GRECH & CO voor.nieuwe zomermusthaves van grech & coMeet Grech & coDit milieubewust lifestylemerk uit Denemarken is opgericht door de Californische mama van vier Janet Grech en blinkt niet alleen uit in stijl maar draagt ook een duurzame filosofie uit met groot respect voor het milieu.

Alle GRECH & CO collecties zijn gemaakt uit gerecyclede, biologische of duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Van hippe zonnebrillen tot haarclips, bijtspeeltjes en bijtringen tot zomerschoentjes ... Elke collectie van GRECH & CO is gebaseerd op een eenvoudig, tijdloos design aangevuld met mooie trendkleuren.nieuwe zomermusthaves van grech & conieuwe zomermusthaves van grech & coVoor kindjes, tieners én volwassenenDe populaire zonnebrillen voor kinderen zijn er nu in een nieuw montuur én ook voor tieners en hippe mama's en stijlvolle papa's. Ze zijn met oog voor design ontworpen en gemaakt uit gerecycleerd materiaal.

Bovendien zijn ze verkrijgbaar in 10 kleuren en makkelijk aan te vullen met een hele reeks mooie zonnebrilaccessoires: een siliconen brillendoos in bijpassende of contrasterende kleur en hippe brilkettingen die het mogelijk maken om je bril rond je nek te dragen of tegen te houden zodat ze niet op de grond vallen.nieuwe zomermusthaves van grech & conieuwe zomermusthaves van grech & conieuwe zomermusthaves van grech & conieuwe zomermusthaves van grech & conieuwe zomermusthaves van grech & conieuwe zomermusthaves van grech & coOntdek de nieuwe spulletjes van GRECH & CO nu verkrijgbaar bij DE KLEINE ZEBRA. En we zijn vertrokken voor een zalige zomer!

Ga voor een stijlvolle zomer >Te ontdekken