Soms maakt het tapijt de kinderkamer

22.03.2022

Hoe geef je je interieur een update zonder al te veel moeite? Check onze ruime collectie tapijten en vloerkleden in allerlei stijlen, kleuren en materialen. Een tapijt is onmisbaar in je interieur én zorgt voor een instant make-over van elke kinderkamer.kinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebraEen tapijt zorgt voor een instant make-overBij DE KLEINE ZEBRA hebben we een grote collectie tapijten voor de kinderkamer of je eigen slaapkamer, woon- of zelfs badkamer. Grote, kleine, ronde, tapijten in de gekste vormen en de mooiste kleuren.

Ook wandtapijten en tapijten die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden vind je terug in onze shop. Sommige zijn zelfs wasbaar in de machine. Een lifesaver met kinderen in huis ;-)kinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebrakinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebrakinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebrakinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebrakinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebra

kinderkamer tapijtenMet merken als LORENA CANALSLIEWOODLILIPINSOFERM LIVINGBLOOMINGVILLE ... hebben we een ruime collectie van de allermooiste tapijten om uit te kiezen en een plekje te geven in je interieur.

Mooi maar ook duurzaam

Ook fijn om te weten dat onze merken erg open zijn over de herkomst en het fabricatie proces van de tapijten. Bijvoorbeeld de volledige tapijtencollectie van FERM LIVING wordt gemaakt in Bhadohi, India - lokaal beter bekend als dé tapijten hoofdstad. ⁠ Elke mat wordt volledig met de hand geknoopt, dat maakt elk stuk uniek. De werknemers worden correct betaald, werken onder goede omstandigheden en bestaan voor 65% uit vrouwen wat het hoogste aantal is in de omgeving. ⁠kinderkamer tapijt vloerkleed vloerbekleding liewood de kleine zebraNiet alleen wondermooi die tapijten, maar ook ethisch verantwoord geproduceerd en van uitstekende kwaliteit!

Kies jouw favoriete tapijt uit onze collectie >