Rechthoekig tapijt - Dottie pink

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM129

Geef je interieur een gouden randje - of moeten we stipje zeggen - met dit 100% katoenen vloerkleed van KidsDepot. De zachte tinten passen bij elk soort stijl en voegen tegelijk een heerlijke dosis gezelligheid toe aan elke kamer.

Door het lichte materiaal is deze tapijt makkelijk te verplaatsen in huis.

39,95 €

31,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50311414

TypeTapijten
KleurRoze

Het Dottie vloerkleed Pink is gemaakt van zacht en hoogwaardig katoen en wordt vast jaren lang een vast waarde in jullie interieur. Met dit vloerkleed vol gouden stippen creëer je meteen een gezellige look. Dankzij de zachte tinten kan het rechthoekig tapijt prima gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen.

Afmetingen: 70 x 140 cm

Materiaal: 100% katoen

KidsDepot is een speelse collectie woondecoratie voor kleine en grote kids. Geef de kinder-, speelkamer of woonkamer een heel eigen look. Van de stoere verlichting aan het plafond tot de leukste vloerkleedjes op grond, bij KidsDepot vind je altijd wat je zoekt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
257001.7
KidsDepot is een hip Nederlands decoratiemerk van Coming Group BV. De kleurrijke collecties van dit frisse merk helpen je moeiteloos een unieke look te creëren voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer. Met Kidsdepot maak je het plaatje helemaal compleet!Stijlvolle woondecoratie voor alle kidsKidsdepot heeft toffe woonaccessoires voor kinderen van alle leeftijden. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur. Kidsdepot heeft het allemaal! Hun ruime collecties zorgen ervoor dat jij de perfecte sfeer in huis brengt.