Wasbaar wollen tapijt - Lakota Day - Woolable collection

Rechthoekig vloerkleed uit wol met etnisch patroon

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA054

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

Dit rechthoekig wollen tapijt met etnisch geïnspireerde symbolen is gemaakt van zachte korte wol, gemengd met lijnen en randen in middelhoge pool om een ​​gestructureerd oppervlak te creëren. Ideaal om elke ruimte - van je kinderkamer, slaapkamer tot woonkamer - gezelliger te maken en stijl te geven.

Prachtig wollen tapijt waar je wél op mag leven. Want dit handgemaakt vloerkleed kan je gewoon in de machine wassen.

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-LAKODA-S

Formaten80 x 140 cm
TypeTapijten
KleurCrème

Wasbaar tapijt Lakota Day van Lorena Canals is een rechthoekig wollen vloerkleed met etnisch patroon, handgemaakt door bekwame ambachtslieden, hierdoor is elk stuk uniek en kunnen er kleine verschillen optreden. Het wollen tapijt is afgewerkt met kleine franjes aan de randen. Elk vloerkleed is wasbaar en wordt met een katoenen draagtas + een antisliponderlaag geleverd.

Wollen vloerkleden zullen vezels verliezen als ze nieuw zijn en tijdens het gebruik. Dit is geen defect, maar een kenmerk van de gebruikte natuurlijke wolvezels.

Afmetingen: 80 x 140 cm

Gewicht: 2,2 kg

Materiaal: 100% wol, gerecycleerd katoen, vrij van schadelijke stoffen

Wasinstructies: dit vloerkleed mag je eenvoudig wassen in de machine op max 30°C, hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 6 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Niet stomen.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories