Wasbaar Tapijt Atlas Natural - Vintage Nude

Berber vloerkleed met lichtroze patroon uit natuurlijk katoen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA024

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

Een prima aanwinst voor je interieur! Dit elegant Atlas vloerkleed is veilig, praktisch, gezellig, natuurlijk en licht, dus je kan het makkelijk verplaatsen als je wil.

Met kleintjes in huis hoef je dus niet in te boeten op comfort noch stijl dankzij de machinewasbare tapijten en accessoires van Lorena Canals.

109,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-ATLAS-NVN

Formaten120 x 160 cm
TypeTapijten

Elegant wasbaar tapijt Atlas Natural Nude van Lorena Canals is een klassieker die elke kamer in een wip gezelliger maakt. De basis van natuurlijk katoen met zwarte lijnen, het basis Berber-model, maakt het ideaal als vloerkleed voor in de woonkamer, tienerkleed of voor elke andere kamer in huis. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen en zacht katoen maakt het zeer veilig, licht, zacht en flexibel.

Dit tapijt is handgemaakt door bekwame ambachtslieden, hierdoor is elk stuk uniek en kunnen er kleine verschillen optreden. Dit wasbaar tapijt zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer, is afgewerkt tot in de kleinste puntjes en ook geschikt voor vloerverwarming.

Afmetingen: 120 x 160 cm

Gewicht: 2,8 kg

Materiaal: natuurlijk katoen, vrij van schadelijke stoffen

Was- en gebruiksinstructies: dit vloerkleed mag je eenvoudig wassen in de machine op max 30°C, hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 6 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Maak je geen zorgen als er pluisjes verschijnen, dit zijn restvezels die worden geproduceerd door het snijden van katoen. De eerste dagen is het raadzaam om het vloerkleed met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, daarna kan je de stofzuiger gebruiken.
  • Mocht je lange of losse draden aantreffen, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Niet stomen.

 

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories