Te gekke 3D hersenbreker

3D puzzel voor kinderen vanaf 7 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

Deze geweldige 3D hersenbreker staat voor uren familiepret. Jong en oud moeten samenwerken om het mysterie van de hersenbreker te ontrafelen. Het ideale spel om al spelenderwijs het verstandelijk vermogen van je kleine spruit te ontwikkelen.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J01116

SamenstellingenHout
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 7 jaar
Korting- 40 %

Het is de bedoeling om de verschillende blokjes op de juiste manier in het kader te plaatsen zodat er uiteindelijk de 3D-figuur op de verpakking ontstaat.

Materiaal: esdoorn.

Inhoud: houten blokken met kader, handleiding bijgeleverd.

Voor kleine professors vanaf 7 jaar. Maak je keuze uit de verschillende coole 3D-figuren: kristal, piramide of kubus.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1515100.35
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.