Supercool spel Kinoptik - Robots

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30643

Educatieve spelletjes van Djeco (27)

Kinoptik Robots van Djeco is een cool spel vol verrassingen! Verbeeldingspel, bouwspel en animatiespel: het is het allemaal. Puzzel de coolste robots in elkaar en laat ze bewegen dankzij de coole accessoires van dit spel.

25,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05611

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Kinoptik Robots van Djeco is een cool spel vol verrassingen! Verbeeldingspel, bouwspel en animatiespel: het is het allemaal. Creëer en bedenk waanzinnige robots. Bouw een mechanisme op het bord met ruitpatroon, verbind de stukken en elkaar! Ontdek betoverende en verrassende bewegende beelden door de gestreepte vellen te gebruiken. Plezier en hilariteit gegarandeerd. Geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Inhoud: 2x gestreept vel, 1x bord met ruitpatroon, 60x karten met onderdelen en 1x handleiding.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35.9233.20.788
  • Door Janneke R.
  •  de 11/07/2023
heel leuk spel
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories