Grappig spel - Wie ben ik

Leuk gezelschapsspel om te raden wie je bent

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ30175

Trek de band om je hoofd en stop een kaartje er tussen zodat je vriendjes kunnen zien wie je bent.

Tijd om te raden door middel van vragen stellen, maar hou de tijd in de gaten want je moet het wel op tijd juist hebben!

Je kan ook andersom spelen doordat jij uitbeeldt wie je bent en je vriendjes moeten raden.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713126

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Dit grappig spel Wie ben ik van MOULIN ROTY is een super leuk spel dat je perfect kan spelen met je vriendjes op woensdagmiddag.

Afmeting: 16x10 cm
Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101300.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/02/2019
Mooie tekeningen! Klein nadeel: kaartjes zijn in Frans en Engels.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.