Bouwspel - Ze géoanimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ137

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen figuurtjes met de 29 vrolijk gekleurde houten vormen van deze kinderpuzzel.  De beestjes hebben een verschillende moeilijkheidsgraad en alles komt mooi samen in een stevige kartonnen doos.

26,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06432

CollectieEducational games
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen figuurtjes met de 29 vrolijk gekleurde houten vormen van deze kinderpuzzel Ze Geoanimo van Djeco . Toch inspiratie nodig? De doos bevat ook 20 voorbeeldkaarten met vogels, rupsen, uiltjes en lieveheersbeestjes.

Met behulp van deze speelgoedpuzzel leert je kleine spruit geometrische vormen kennen en gebruiken. Een leuke en vrolijke manier om te oefenen! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.212.510.50.631
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/05/2021
Andere manier van puzzelen die ook zonder vb kaart gebruikt kan worden om zo fantasie te gebruiken
  • Door Hilde W.
  •  de 17/11/2020
Leuk materiaal, schattige figuurtjes
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories