Magnetisch dartbord - Robots

Makkelijk op te hangen, inclusief 6 magnetische pijltjes

Staat: Nieuw product

Janod

JS410

Daag je vriendjes uit, of je papa, of je borerjtes, of je zus ... en win met de meest gerichte worpen! Dit mooi dartsbord op kindermaat kan je makkelijk ophangen en is perfect om veel plezier te hebben samen en tegelijk de fijne motoriek bij te schaven.

23,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02073

SamenstellingenKatoen
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Magnetisch dartbord in Robots-thema van Janod. Makkelijk op te hangen met het touwtje bovenaan de 'roos', de 6 pijltjes zijn magnetisch en je kan deze darts makkelijk oprollen en in de bijgeleverde doos opbergen.

Leeftijd: 4-8 jaar
Accessoires: 6 magnetische dartspijltjes (3 rode en 3 gele)
Materiaal: katoen en plastiek
Afmetingen: 44 x 4 x 65 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.92
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/01/2023
Het product zag er precies uit zoals op de foto's. De pijltjes zijn verrassend degelijk en de magneet die erin zit, houdt erg goed. Ik ben er erg blij mee. We gebruiken het op school om het rekenen tot 100 te stimuleren in spontane context voor kids van 7-8 jaar. Ze zijn er dol op!
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.