Unieke puzzel met slotjes - LockBasic

Fijn houten slotjesbord voor de motoriek

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ845

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Slotjes hebben een automatische aantrekkingskracht op iedereen en met deze houten puzzel kan je peuter zich helemaal laten gaan. Sloten opendoen, weer sluiten, kijken wat er achter zit en tegelijk de fijne motoriek oefenen op een speelse manier.

Een creatief klusje dat goed is voor de ontwikkeling van je peuter, een leuke voorbereiding op de basisschool. Dit slotjesbord is vast een schot in de roos.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06213

SamenstellingenHout
CollectieWooden puzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 30 %

Originele puzzel met slotjes LockBasic uit de Basic collectie van Djeco met sloten, haakjes, verschillende vormen en dieren. Als je de slotjes openkrijgt kan je de luikjes openen en piepen wie erachter verstopt zit.

Open het groene slot en ontdek de uil die achter het deurtje verstopt zit. Draai de sleutel in het slot en open het blauwe deurtje om de olifant te zien. Open de schuifsluiting van het oranje deurtje en er komt een vrolijk kuiken piepen.

Afmetingen: 22 x 22 x 4 cm
Materiaal: houten bord met 3 metalen sloten
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ellen B.
  •  de 15/12/2023
Kindjes vinden de slotjes heel leuk, ook heel stevig!
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories