Magnetisch visspel

Staat: Nieuw product

Vilac

JT196

Ook fan van het bruisende oceaanleven? Dan is dit magnetisch visspel zeker iets voor jullie. Zet het houten aquarium makkelijk in elkaar, leg de 20 zeedieren - van zeehond, zeepaardje tot krab - erin en het vissen kan beginnen.

Je kan dit spel op je eentje, samen of tegen elkaar spelen. Het is leuk voor jong en oud!

30,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8506

CollectieVilac Jeux
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een houten gezelschapsspel Magnetisch Visspel van VILAC in mooie kleurtjes, met een aquarium en magnetische oceaandieren. Ontworpen door Michelle Carlslund. Leg de diertjes in het 'water' en vis ze er één voor één weer uit met de houten hengels.

Inhoud: 20 zeedieren, 4 gekleurde houten vishengels

Aantal spelers: 1-4 spelers

Afmetingen aquarium: 32 x 21 x 32 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.63
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/10/2022
Mijn kleindochter van 2 jaar vindt het geweldig
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!