Geestig evenwichtsspel - Balancerende apen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT180

Hang alle aapjes in de boom, maar zorg dat deze in evenwicht blijft. Dit heerlijk  evenwichtspel is er voor de kleintjes die van een uitdaging houden, ze leren zich concentreren, goed te kiezen en voorzichtig hun fijne motoriek te oefenen want wie te wild is, zal de palmboom vast en zeker doen kantelen.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5349

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Geestig spel Balancerende Apen van Plan Toys is een kleurrijk evenwichtspel om samen of alleen te spelen. Hang al de aapjes aan de palmboom, maar kijk uit dat hij niet omvalt!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 27,5 x 8,5 x 20 cm

Materiaal: rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.