Geestig evenwichtsspel - Balancerende apen

Fijn gezelschapspel uit hout om samen of alleen te spelen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT180

Hang alle aapjes in de boom, maar zorg dat deze in evenwicht blijft. Dit heerlijk  evenwichtspel is er voor de kleintjes die van een uitdaging houden, ze leren zich concentreren, goed te kiezen en voorzichtig hun fijne motoriek te oefenen want wie te wild is, zal de palmboom vast en zeker doen kantelen.

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Geestig spel Balancerende Apen van Plan Toys is een kleurrijk evenwichtspel om samen of alleen te spelen. Hang al de aapjes aan de palmboom, maar kijk uit dat hij niet omvalt!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 27,5 x 8,5 x 20 cm

Materiaal: rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.