Leren tellen - houten Melkweg

Staat: Nieuw product

Vilac

JT192

Help de fijne motoriek en oog hand coördinatie van je kleine speelvogel met dit kleurrijk activiteitenspeelgoed van Vilac. Stapel het marsmannetjes, de astronaut en raket in elkaar en leer tegelijk tot 5 tellen.

Super fijn en leerrijk speelgoed om cadeau te doen aan je favoriete hartendief!

35,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2448

CollectieVilac Premier âge
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leer tellen met dit prachtig eerste speelgoed: de houten Melkweg van Vilac. Stapelen, sorteren, kleuren benoemen en leren tellen tot 5 het kan allemaal met dit fijn houten speelgoed. Daarnaast leert je kleintje ook de wondere wereld van het heelal kennen dankzij de sterren, planeten, aliens, astronauten en meer.

Afmetingen verpakking 28 x 22 x 15 cm - melkweg: 27 x 24 x 11,5 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: hout en metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.26
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!