Letter Spelletje - ABC Boom

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ854

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Spelen met letters, het is een fijne manier om letters te oefenen. In dit informatief behendigheidsspel worden zowel concentratie als woordenschat op de proef gesteld. ABC Boom gaat over het bouwen van een lettertoren.

Om een ​​nieuwe letter aan de toren toe te voegen, moet de speler eerst een woord kunnen opnoemen dat begint met de letter voordat hij of zij de letter in evenwicht op de andere plaatst, zodat er niets naar beneden valt. Speel je mee?

28,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08543

CollectieGames of skills
TypeBehendigheidsspelletjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 8 jaar

Djeco's ABC Boom is een vaardigheids- en woordenschatspel om met hele gezin en vanaf 8 jaar te spelen.

Inhoud speldoos: 1 speelbord (diameter: 18 cm), 42 kaarten (9 x 9 cm), 26 houten letters (hoogte: 4 cm), 14 houten stokjes en 1 spelregel

Aantal spelers: 2-4 jaar
Spelduur: 10 minuten
Auteur: Babayaga
Design: Véronique Bulteau
Afmetingen speldoos: 5,5 x 21,5 x 21,5 cm
Leeftijd: vanaf 8 jaar

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories