Tijdloze houten klok - om te leren kloklezen

Staat: Nieuw product

Vilac

JT199

De tijd tikt genadeloos verder. Zeker met kindjes in huis. Voor je het weet willen ze zelf de klok lezen. En dan komt dit wondermooi uurwerk goed van pas.

Leer alles over tijd en de werking van een klok dankzij deze mooie houten klok van het Franse Vilac. Hij lijkt net van zolder te komen, zo mooi en met een vintage look. Er zitten ook wat spelkaarten bij om vragen te stellen en te oefenen.

30,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2042

CollectieVilac Jeux
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Unieke houten staande kinderklok van VILAC om analoog en digitaal te leren kloklezen. Door de minutenwijzer te activeren kan je het effect op de tijd leren lennen. Een uniek geschenk voor een kleine wijsneus die erg geïnteresseerd is in tijd en kloklezen.

Materiaal: hout

Afmetingen: 26 x 22 x 8 cm

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.56
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/02/2022
Prachtige mooie klok. Hele goede kwaliteit. Mijn jongens zijn super blij en al goed aan het klok lezen.
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 29/03/2022

Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!