Verhaaltjeslamp

Schaduwenlamp met 6 prentjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ18225

Les histoires du soir by Moulin Roty (10)

Ben jij de storyteller thuis? De kleine spruit van de grote verhalen? Dan is deze superleuke schaduwenlamp vast iets voor jou. Hoe ga je te werk?...

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711049

CollectieLes histoires du soir
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ben jij de storyteller thuis? De kleine spruit van de grote verhalen? Dan is deze superleuke schaduwenlamp vast iets voor jou. Hoe ga je te werk? Heel simpel. Bevestig een van de plaatjes op de lamp, zet de lamp aan en projecteer het plaatje op de muur. Verhef je stem en vertel de wildste verhalen!

Inhoud: een lamp en 6 plaatjes. Kan tot 60cm ver projecteren. Inclusief batterijen. Afmetingen: lampje is 14cm lang. Voor kleine vertellers vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/10/2021
Voldoet aan de eisen
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories