Beestige verhaaltjeslamp voor ontdekkers - Le Jardin du Moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO188

Les histoires du soir by Moulin Roty (12)

Na een dag vol ontdekkingen en verkennen kan je deze verhaaltjeslamp voor ontdekkers bovenhalen.

De avond is het perfecte moment om verhalen te vertellen. Een ideaal moment om herinneringen te delen die eeuwig meegaan!

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712392

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeLampen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Verhaaltjeslamp voor ontdekkers La Jardin du Moulin van het Franse merk Moulin Roty, leuk om op een speelse manier kennis te maken met verschillende soorten dieren, hun namen en pootafdrukken te leren kennen.

Inhoud: doos - verhaaltjeslamp - 3 verhaalschijven en 3 mini boekjes
Afmetingen: 17 x 8 cm
Materiaal: PVC, papier
Leeftijd: 4 jaar

_

Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/02/2021
Prijs/kwaliteit zeker oke. Originele leeslamp.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories