Beestige verhaaltjeslamp voor ontdekkers - Le Jardin du Moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO188

Les histoires du soir by Moulin Roty (19)

Na een dag vol ontdekkingen en verkennen kan je deze verhaaltjeslamp voor ontdekkers bovenhalen.

De avond is het perfecte moment om verhalen te vertellen. Een ideaal moment om herinneringen te delen die eeuwig meegaan!

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712392

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeLampen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Verhaaltjeslamp voor ontdekkers La Jardin du Moulin van het Franse merk Moulin Roty, leuk om op een speelse manier kennis te maken met verschillende soorten dieren, hun namen en pootafdrukken te leren kennen.

Inhoud: doos - verhaaltjeslamp - 3 verhaalschijven en 3 mini boekjes
Afmetingen: 17 x 8 cm
Materiaal: PVC, papier
Leeftijd: 4 jaar

_

Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/02/2021
Prijs/kwaliteit zeker oke. Originele leeslamp.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories