Houten tipi's: de leuke oplossing voor deze zomer ;-)

17.08.2023


Deze zomer dwingt het wisselvallige weer in België ons soms om binnen te blijven. Maar maak je geen zorgen, want met een houten tipi voor kinderen houden de avonturen nooit op!Dus... Hoe maken we een tipi tent?


Op zoek naar een wild en creatief avontuur voor je kleintjes deze zomer in België? De Kleine Zebra heeft de oplossing: houten tipi's! Maak van je design interieur een magische speeltuin met de prachtige tipi's van Nobodinoz en de houten hutstructuren van Childhome. Je kinderen zullen graag hun verbeelding ontdekken in deze indianentipi, terwijl ze warm en beschermd blijven tegen de grillen van het Belgische weer!


tipis en bois pour enfant de nobodinoz

Ontdek de kleurrijke tipi-collectie van Nobodinoz hier >Mooie kussens en zachte plaids voor een knusse cocon :-)


Voor totaal comfort versier je de tipi met kleurrijke kussens van Nobodinoz of kussens in de vorm van dieren van Roommate. Kussens in de vorm van groenten of fruit van Lorena Canals en Ferm Living voegen een vleugje fantasie toe. De favorieten van De Kleine Zebra zijn de kussens van Bloomingville en de kussens in de vorm van bladeren of wolken uit de Lin Français collectie van Nobodinoz. Een echte knusse cocon voor rustgevende dutjes na gekke avonturen!


coussin en lin français de nobodinoz

De volledige Lin Français-collectie van Nobodinoz is hier >


Voor nog zachtere, warmere momenten in de tipi wikkel je je kleine ontdekkingsreizigers in katoenen plaids en dekens van Jollein en Gabrielle Paris. Ze zullen het heerlijk vinden om in deze zachte dekens te kruipen!Mooie nachtlampen en sterprojectoren voor een magische sfeer ♡


Als de tipi eenmaal staat, voeg dan een vleugje verwondering toe met de kleurrijke dierennachtlampjes van Liewood, zoals Winston, Watson en Samuel. De modellen Samuel en Watson kunnen zelfs worden opgehangen om een magische sfeer in de tipi te creëren. Voor nachten met veel sterren kun je kiezen voor de sterrenprojectoren van A Little Lovely Company, waarmee je kleine avonturiers ondergedompeld worden in een droom vol sterren!


veilleuse avec étoiles de A Little Lovely companyEen leeshoekje om de leeslust te stimuleren


Maak van de tipi een leuke leeshoek! Bied je kleine avonturiers literaire series voor kinderen aan... Of ontdek samen de avonturen van de beroemde Petit Nicolas of geïllustreerde boeken voor de allerkleinsten.


matelas de jeu pour enfant


Voor nog meer comfort en plezier verwen je je kleine avonturiers met de Nobodinoz of Cam Cam Copenhagen speelmatrassen. Deze comfortabele matrassen zijn perfect om op te spelen, verhaaltjes op te lezen of gewoon lekker te relaxen in de toverhut!XL pluche speelgoed voor XXL knuffels en niet te vergeten een beetje muziek!


En in deze magische hut is gezelschap aan de orde van de dag! XL pluche knuffels van Roommate, Liewood, Moulin Roty, Maileg, Filibabba en Bloomingville zorgen voor een vleugje comfort en tederheid in de tipi. En wat is een betere manier om de sfeer in de tipi te bepalen dan met muzikale knuffels? Kies voor de funky creaties van LiewoodJollein of Done by Deer voor gegarandeerd dansen en lachen!


peluches XL pour enfantDe perfecte plek om te kaarten en gezelschapsspelletjes te spelen :-)


Het plezier houdt nooit op in deze funky tipi! Bied je kleine ontdekkingsreizigers kaartspellen van DJECO en HABA voor uitzinnige spelletjes. Gezinskaartspellen van Moulin Roty en Petit Monkey zullen de hele stam in vervoering brengen. Voor boeiende verhalen zet je de verhaallampen van Moulin Roty aan en laat je de fantastische verhalen tot leven komen in de betoverende tipi!


lampes à histoires de moulin roty

Bekijk de collectie Les histoires du soir van Moulin Roty :-)


Met deze leuke en grappige tips wordt de houten tipi de magische hut waar je kleine avonturiers eindeloos plezier kunnen hebben, zelfs als de lucht begint te huilen! Maak je tipi's klaar en vertrek voor uren plezier en een vriendelijke glimlach in deze magische schuilplaats in je eigen huis!SHOP ALLE KLEINE ZEBRA TIPI'S > !