Geweldige Deluxe Bioscoopset

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO031

Les histoires du soir by Moulin Roty (18)

Kijk eens aan: je eigen home-cinema!

Om het verhaaltje voor het slapengaan op een originele manier aan je kind te vertellen, hebben wij voor je deze bioscoopdoos DeLuxe van Moulin Roty. Een fantastische set met een sprookjesachtig thema. Geniet van de film!

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711114

CollectieLes histoires du soir
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Deluxe bioscoopset van Moulin Roty. Reuzeleuk om samen verhaaltjes vertellen nog leuker te maken. In dit koffertje zit een blok met programma's, afscheurbare bioscoopkaartjes, een zaklamp en maar liefst 32 (!) schijven met acht illustraties. Wanneer geprojecteerd op een muur, vertelt elke schijf een kleurrijk verhaal om je kleintje(s) te verbazen.

Les histoires du Soir is een geweldige collectie van Moulin Roty met duizend en één verhalen die verteld worden met handen, kartonnen silhouetten en een zaklamp die kleurrijke afbeeldingen op een muur projecteert. Alles wordt mogelijk wanneer de magie het overneemt...

Afmetingen: 25 x 18 cm

Materiaal: karton en plastiek

Leeftijd: 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.42
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories