Verhaaltjeslamp - Pomme des bois

Blauwe zaklamp met 24 prentjes om verhalen te vertellen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO377

Les histoires du soir by Moulin Roty (12)

Vertel met deze blauwe zaklamp de verhalen van de Pomme des Bois-personages. Een magische manier om de verbeelding van je kind te prikkelen.

Bij deze verhaaltjeslamp zitten 24 prentjes om op de muur van je slaapkamer te projecteren. Vertel, beleef én fantaseer!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675361

CollectiePomme des Bois
TypeLampen
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 4 jaar

Leuk verhaaltjeslamp van Moulin Roty is een echte musthave van Moulin Roty. Dit blauw gele zaklampje komt met 24 beelden om te projecteren en geweldige verhaaltjes te verzinnen en te vertellen. Er zitten 3 schijfjes met beelden bij die je één voor één in de lamp kan steken, door te draaien kan je afwisselen tussen de verschillende taferelen. Batterijen inbegrepen/ Komt verpakt in een mooi doosje.

Dit verhaaltjeslamp komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: kunststof
Werkt op 3 knoopbatterijen (1,5 V AG 13/LR44) - deze zitten al in de lamp

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories