Plan Toys sorteerspel Sort & Count Cups - Orchard

Open-ended speelgoed in moderne kleuren, met katoenen tasje

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE233

Open-ended play met De Kleine Zebra (68)

Kinderen kunnen leren sorteren, kleuren herkennen en tellen met dit uniek sorteerspeelgoed. Fijn houten speelgoed met een minimalistisch design dat op verschillende manieren kan worden gespeeld.

Inclusief speelinstructie en katoenen zakje.

21,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5475

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden

Sort & Count Cups Orchard uit de collectie van PLAN TOYS stimuleert het logisch denken, leert kinderen over kleuren, sorteren en is ook open-ended speelgoed. Er zitten spelinstructies bij maar die hoef je niet te volgen. Er zijn geen regels, je kind kan zelf kiezen hoe hij of zij speelt met deze houten speelset.

De set bestaat uit: 5 schaaltjes, houten munten in verschillende kleuren, een katoenen tasje en spelinstructies.

Afmetingen: 8,5 x 8,5 x 3,5 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar en ouder
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Thailand

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anke B.
  •  de 06/12/2023
Open ended is hip. Leren tellen is een pak leuker zo. Ook voor de kleinste leuk om mee te spelen.
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories