Zig & Go dominoset Music - 52 stuks

Heerlijk constructiespeelgoed voor kinderen van 8 tot 99 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ934

Stel je voor: eindeloze banen voor urenlang speelplezier! Gong en dring! Wie wil er meespelen met dit groot houten kettingreactie-, puzzel- en constructiespel met een muziek- en geluidsthema?

Bouw naar plan of laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen constructies. Dit domino spel is compatibel met alle dozen uit de Zig & go collectie om nog ingenieuzere actie-reactie parcours uit te vinden!

53,80 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05645

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed

Zig & Go dominoset Music van 52 stuks van DJECO is een fijne houten speelset met kwaliteitsvolle en kleurrijke houten stukken om de coolste actie reactie constructies te bouwen: alleen of met anderen. Komt in een stevige doos.

Deze 52-delige Zig & co Music dominoset is constructiespeelgoed om kinderen logisch te laten nadenken, hun motoriek te oefenen en zich te concentreren.

Inhoud: 1 houten bouwset met 52 stukjes, waaronder 3 metalen en 3 houten ballen. 1 verklarend boekje van 24 bladzijden inbegrepen.

  • Bouwspel: gebruik je vaardigheden om de accessoires op hun plaats te zetten en een parcours te vormen.
  • Kettingreactiespel: laat je verbazen door de vindingrijkheid van je kind en de magie van de bewegingen die elkaar opvolgen!
  • Denkspel: de snelheid begrijpen die varieert naargelang het gewicht en de afstanden tussen de accessoires evalueren.
  • Inclusief een stap-voor-stap instructie boekje met 3 modellen om je kind te helpen bij de eerste bouwwerken + instructievideo via QR-code

 

Leeftijd: vanaf 8 - 99 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen verpakking: 32,5 x 24,5 x 5,5 cm
Designer: Jean-René Ménard

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!