Mijn eerste spellen - Dier op dier junior

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (24)

Dit leuk kinderspel garandeert stapelplezier voor de allerkleinsten. Bouw een zo hoog mogelijk piramide met de verschillende diertjes. De beste stapelkunstenaar wint!

Geniet van deze geliefde HABA-stapelklassieker in een juniorversie.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306072

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Superfijn behendigheidsspel van Haba waar je met de diertjes een zo hoog mogelijke piramide moet bouwen. Welk dier klimt op wie? Dat bepaalt de dobbelsteen, maar ook vingervaardigheid is een vereiste. Of de dierlijke toren blijft staan, dat hebben de spelers in de hand. In drie stapelspellen bouwen ze dier op dier. In het derde spel racen ze ook samen tegen de krab. De beste stapelaar wint het spel.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal spelers: 1 tot 4 personen
 8 dieren, 1 dobbelsteen, 1 groene weide, 1 blauwe drinkplaats, 8 zonnetegels (met dieren op achterkant), 2 oevertegels, 1 handleiding

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories